Uw gids
bij kanker
& werk

Een initiatief begeleid door
de Stichting Tegen Kanker & The Majin Foundation

Over Allezi

Allezi is een federatie voor mensen op zoek naar een professionele coach bij hun traject naar werk en actieve beleving. Wij zijn een netwerk van coaches die via onze opleiding en opvolging gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met of na kanker. We stellen onze expertise ook ten dienste van het werkveld dat mensen met kanker wil steunen om aan het werk te blijven of opnieuw bij hen aan de slag te gaan.
Op vraag van de sector werkte Allezi een professionele opleiding met kwaliteitslabel uit, en verenigt het netwerk op die manier coaches die zich specialiseerden in een wetenschappelijk onderbouwde begeleiding. Daarin staan de krachten en mogelijkheden van de coachee centraal, en wordt steeds een uniek traject uitgetekend naar een hernieuwde grip op leven en werk.

Een Allezi-coach zoekt samen met zijn coachee naar een balans, waarbij de stap naar werk en activiteit herstelbevorderend kan zijn.

Twee stichtingen, één missie

Allezi kwam tot stand met de steun van Stichting tegen Kanker en The Majin Foundation. De twee partners zetten hun schouders onder het netwerk om het kwaliteitslabel te garanderen, en ook de intervisie en supervisie nadien te ondersteunen. Op die manier ontstaat een hecht net over heel België, met professionele coaches die van nabij kunnen begeleiden. Het laat bovendien ook toe de werking van de Allezi-coaches te monitoren, hen een maatschappelijke stem te geven, en hun impact en maatschappelijke waarde te valideren.

“We creëren met het netwerk en de opleiding een kwaliteitslabel, waarvan mensen met kanker meteen weten dat ze op een professionele manier zullen omkaderd worden.”
Veerle Meurs – Projectcoördinator Allezi

Meer weten over Allezi ? Contacteer ons!

Bent je nieuwsgierig naar onze coaches? Op zoek naar meer info over onze aanpak? Wil je Allezi beter leren kennen? Zelf een Allezi-coach worden? Stuur ons je boodschap en we contacteren je zo snel mogelijk.